Nieuws

14augustus
2019

Verjonging aan de top van Bonache

Om onze 15de verjaardag kracht bij te zetten, hebben we vandaag groot nieuws. Vorige week hebben we op onze Facebook- en LinkedIn-pagina de voorbije 15 jaar van Bonache in de kijker gezet. Laat ons nu weer aan de toekomst denken.

Op ons kristallen jubileum delen we trots mee dat we die toekomst van Bonache op langere termijn verzekeren. Omdat Bonache zoveel meer is dan het 15 jaar geleden was, willen we structureel een nieuwe weg inslaan.

Daarom stapten onze projectverantwoordelijken Femke Lintelo en Robine Martin recent mee in Bonache. Zij worden nu mede-zaakvoerder en aandeelhouder van Bonache. Robine en Femke hebben samen bijna 15 jaar ervaring binnen het bedrijf. Ze zetten hun ambitie en enthousiasme in om Bonache naar het volgende niveau te tillen, trouw blijvend aan de succesvolle waarden.

In de praktijk verandert er weinig, zeker voor onze mensen ‘in the field’. De medewerkers van het Bonache-kantoor, inclusief Femke en Robine, blijven onze medewerkers op dezelfde warme en betrokken manier ondersteunen. Hierbij verliezen ze ook de fijne en nauwe samenwerking met de klanten niet uit het oog.

Voor oprichter en zaakvoerder Dirk Verbeeck betekent deze verandering dat hij gezelschap krijgt aan de top. Het doel hiervan is om enerzijds Bonache minder afhankelijk te maken van Dirk en anderzijds goed voorbereid te zijn op de toekomst.

Robine, Femke, Dirk en alle andere medewerkers van het Bonache-kantoor willen graag nog eens iedereen bedanken die bijdraagt aan de vooruitgang van Bonache. Samen zullen we de komende jaren blijven ijveren om onze persoonlijke aanpak te blijven garanderen, zowel voor onze medewerkers als onze klanten met het oog op een gelukkige en goede samenwerking.

We kijken er naar uit om deze stap met de hele Bonache-familie te zetten!