Nieuws

1oktober
2020

Bonache wandelt mee met Roze Mars

We zijn fier om ons steentje bij te dragen aan de Roze Mars. De ‘Pink Walk’ is een initiatief van Think Pink, de organisatie die zich inzet voor preventie en bestrijding van borstkanker. Eén van de vele initiatieven, beter gezegd!

We kennen allemaal wel iemand die is getroffen door (borst-)kanker. Daarom vinden we het belangrijk om allemaal samen de strijd aan te gaan met deze ziekte. Door Think Pink te steunen dragen we ons steentje bij.

Dit doen we door deel te nemen aan de ‘Roze Mars’. Na de geslaagde fietschallenge in september is dit een nieuwe sportieve uitdaging voor de Bonacho’s! In oktober engageren onze medewerkers zich om 10 000 stappen per dag te zetten. Per Bonacho die meedoet sponsoren we € 6. Zo steunen onze medewerkers het onderzoek naar borstkanker!

Je kan alle initiatieven van Think Pink bekijken (en steunen!) via hun website. Zelfs door mee te doen aan de lintjescampagne van Think Pink steun je de strijd. Zo bied je namelijk emotionele steun aan de personen die nu vechten tegen kanker, en herdenk je de kankerpatiënten die er jammer genoeg niet meer zijn.

Veel wandelplezier, Bonacho’s!

Archief