Wie zijn wij

Dirk Verbeeck

Zaakvoerder

"Na mijn opleiding als Industrieel Ingenieur ben ik in 1982 aan de slag gegaan in de industrie. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het tewerkstellen van personee...

Lees meer

"Na mijn opleiding als Industrieel Ingenieur ben ik in 1982 aan de slag gegaan in de industrie. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het tewerkstellen van personeel: gespecialiseerde techniekers, hoog gekwalificeerde ingenieurs, aankopers en technisch administratief bedienden.

Belangrijke waarden bepalen mijn loopbaan en mijn privé-leven: vertrouwen en respect.

Het samenwerken met mensen en het dagelijks bezig zijn met Bonache hoop ik nog lang met goesting te blijven doen.

Ook de manier waarop ik samen met mijn collega’s Bonache leid en onze groei zijn een weergave van ons beleid, nl. interesse in onze medewerkers en onze klanten.”

dirk@bonache.be

Femke Lintelo

Verantwoordelijke projecten & Preventieadviseur

“In 2007 kwam ik terecht in de wereld van de rekrutering. Eerst in de uitzendsector als consulente van technische profielen, later in de wereld van de projecten a...

Lees meer

“In 2007 kwam ik terecht in de wereld van de rekrutering. Eerst in de uitzendsector als consulente van technische profielen, later in de wereld van de projecten als HR- en operations officer.

Begin 2016 startte ik als projectverantwoordelijke en preventieadviseur binnen Bonache.
Een héél afwisselende en uitdagende job waarbij ik veel persoonlijk contact heb met de projectmedewerkers alsook met de klanten.

Alvorens een project start, voer ik selectiegesprekken, begeleidingsgesprekken bij klanten en evalueer en bespreek ik de testresultaten.
Vanaf de opstart begeleiden we de projectmedewerker on site. Hierbij trachten we steeds een goede relatie op te bouwen met onze medewerkers, hun collega’s en de klanten.
Op regelmatige basis voer ik functionerings- en evaluatiegesprekken met de medewerker en de klant.

Op gebied van welzijn op het werk en veiligheid proberen we proactief te werken en onze medewerkers te betrekken in onze acties rond o.a. geluid en trilling, ergonomie, verkeersveiligheid,…

Ik heb echt het gevoel deel uit te maken van een dynamisch en enthousiast team dat er elke dag met veel goesting staat voor zijn medewerkers en klanten."

femke@bonache.be

Lara Dirkx

Verantwoordelijke personeelsbeheer

"Na mijn bachelor opleiding kwam ik in 2016 terecht in de HR-wereld. Ik werkte 2 jaar als HR medewerker alvorens ik in mei 2018 bij Bonache startte. Bij Bonache b...

Lees meer

"Na mijn bachelor opleiding kwam ik in 2016 terecht in de HR-wereld.
Ik werkte 2 jaar als HR medewerker alvorens ik in mei 2018 bij Bonache startte.

Bij Bonache ben ik mee verantwoordelijke personeelsbeheer.
Een functie waarbij ik zowel in contact kan staan met de medewerkers, achterliggende procedures kan opmaken en de ruimte heb om me te verdiepen in de sociale wetgeving.

Binnen Bonache worden onder andere betrokkenheid en respect hoog in het vaandel gedragen.
Deze waarden stroken volledig met de mijne wat maakt dat ik me goed voel in het team en binnen deze functie."

lara@bonache.be

Robine Martin

Verantwoordelijke projecten

“Mijn carrière startte in 2008 in de uitzendsector waar ik 3 jaar als uitzendconsulente werkte. In december 2010 startte ik bij Bonache als projectverantwoordelij...

Lees meer

“Mijn carrière startte in 2008 in de uitzendsector waar ik 3 jaar als uitzendconsulente werkte. In december 2010 startte ik bij Bonache als projectverantwoordelijke.

Dit houdt de volledige opvolging van een project en projectmedewerker in:
Selectiegesprekken, begeleidende gesprekken bij de klant, analyseren en bespreken van persoonlijkheidstesten, de opstart, opvolging en begeleiding tijdens het project, maandelijkse contactmomenten, opleidingstraject en evaluatiegesprekken. Ook nauwe contacten en persoonlijke relaties opbouwen met de klant horen hierbij.

Wat mij aantrekt in mijn functie zijn het persoonlijk contact met de medewerkers en klanten, een hele nauwe betrokkenheid en een hoge servicegerichtheid. Ik heb het gevoel dat ik deel uitmaak van een team en dat we met dit team bergen kunnen verzetten.”

robine@bonache.be

Robin Van de Velde

Verantwoordelijke search & Preventieadviseur

“Na mijn opleiding executive management assistant ging ik in 2012 aan de slag als uitzendconsulent. De niches evenementen en payroll werden zo mijn verantwoordeli...

Lees meer

“Na mijn opleiding executive management assistant ging ik in 2012 aan de slag als uitzendconsulent. De niches evenementen en payroll werden zo mijn verantwoordelijkheid. Ik investeerde dagelijks in goede klant- en werknemerrelaties. Hier groeide ook mijn interesse om meer binnen HR te werken.

In 2018 zette ik de stap naar Bonache waar ik nu verantwoordelijk ben voor de search naar technisch-administratieve profielen. Ik geloof sterk in waar we voor staan: focus op het menselijke en tevredenheid bij alle partijen op lange termijn.

Zelf streef ik naar het vinden van de juiste kandidaat op de juiste plek, maar vooral ook naar het mee behouden van ons groot maar hecht team.”

robin@bonache.be

Kaouthar Balizi

Verantwoordelijke rekrutering

In 2007 heb ik mijn eerste stappen binnen de uitzendsector gezet. Daar was ik verantwoordelijk voor selecties, prospectie en payroll. Tussendoor studeerde ik bij ...

Lees meer

In 2007 heb ik mijn eerste stappen binnen de uitzendsector gezet. Daar was ik verantwoordelijk voor selecties, prospectie en payroll. Tussendoor studeerde ik bij en behaalde ik mijn diploma ondernemingscommunicatie. Na het behalen van mijn diploma heb ik beslist om mijn kennis te verruimen en zette ik mijn eerste stappen in een grote onderneming op de recruitment afdeling. Daar specialiseerde ik mij in het rekruteren van bediende middenkader, technische en facilitaire profielen in combinatie met opleiding geven aan interne medewerkers.

Bonache is een bedrijf dat enorm begaan is met het welzijn van zijn medewerkers. Er wordt weinig tot geen onderscheid gemaakt tussen de medewerkers ondanks dat het grootste deel van hen op projecten bij klanten tewerkgesteld is. Hierdoor is en voelt iedereen zich betrokken.

Kunnen opstarten in de maand van de positivo’s is voor mij een mooi begin van een nieuwe uitdaging.

kaouthar@bonache.be

Kim Vandeperre

Verantwoordelijke back office

“In 2011 zette ik mijn eerste stappen in de HR-wereld als uitzendconsulente. Sinds juli 2013 ben ik aan de slag bij Bonache. Ik startte als consulente werving & s...

Lees meer

“In 2011 zette ik mijn eerste stappen in de HR-wereld als uitzendconsulente. Sinds juli 2013 ben ik aan de slag bij Bonache. Ik startte als consulente werving & selectie. In deze functie stond ik in voor het searchen, selecteren en screenen van alle kandidaten.

Intussen ben ik verantwoordelijk voor al het administratieve gebeuren achter de schermen: facturatie, IT, allround administratie, bestellingen, ... kortom het manusje-van-alles.

Wat mij aantrekt binnen Bonache is de betrokkenheid en het samenhorigheidsgevoel. Je hebt het gevoel deel uit te maken van de Bonache-familie.”

kim@bonache.be