Search & Selection

Bonache heeft een officiƫle erkenning als rekruterings-, search- en selectiekantoor.

Even deze activiteiten verduidelijken:

  • ‘rekruteren’ is adverteren, vacatures bekendmaken via allerlei kanalen, scholen benaderen, enz.
  • met ‘search’ wordt vooral bedoeld het zoeken: in eigen of andere databestanden, het actief benaderen van kandidaten, enz.
  • ‘selection’ is uiteindelijk uit een aantal kandidaten de meeste geschikte persoon selecteren aan de hand van interview, testing, e.a.

De selectie van kandidaten zowel voor eigen vacatures als voor vacatures van klanten is zorgvuldig en verloopt volgens vaste procedures. CV’s van kandidaten die bij ons toekomen via verschillende kanalen (netwerken, gerichte en spontane sollicitaties, ontmoetingen, … ) worden steeds door meerdere personen beoordeeld.

We nemen de tijd voor een diepteinterview met zowel aandacht voor aantoonbare kennis en ervaring alsook voor de “fit” in het team en in het bedrijf.

Onze erkenning wijst op een aanpak die op alle vlakken correct en professioneel is. We werken met een gestructureerde methode en volgen gestandaardiseerde procedures. De gebruikte tests hebben hun degelijkheid reeds lang bewezen.

Bij Bonache ligt de nadruk op ‘search’ en ‘selection’. Wij zijn actieve zoekers waarbij we al onze contacten actief en niet afwachtend inzetten om de juiste kandidaat te vinden. Aangezien wij niet passief het resultaat van een advertentie afwachten maar zelf initiatieven nemen, kunnen wij een korte ‘time to fill’ (tijd nodig om een vacature in te vullen) realiseren.

Elke selectie begint bij de opdrachtgever ter plekke: het opstellen van een coherent geheel van gewenste competenties, verwachtingen en taakinhoud.

Erkenningsnummer: VG.1652/B