Projectsourcing

Elk bedrijf zet mensen en middelen in om zijn doel te bereiken. Naast eigen personeel voor bepaalde kernactiviteiten kunnen externe medewerkers met een specifieke expertise ingezet worden onder de vorm van Projectsourcing.

De duur van een projectsourcingovereenkomst met de klant kan variëren van enkele maanden tot enkele jaren.

Bonache is een gespecialiseerd Projectsourcingskantoor met voornamelijk opdrachten in aankoop, logistiek, industrie, technische en algemene administratie.

Daarnaast beheert Bonache ook verschillende Managed Services contracten. Teams staan hierbij onder leiding van een verantwoordelijke van Bonache.
Deze contracten heeft Bonache in verschillende domeinen; Wisselstukbeheer, Aankoopteam, Beheer technisch magazijn, Administratief team.

Bonache is een betrokken werkgever die streeft naar langdurige werkrelaties met zijn medewerkers. We hechten zeer veel belang aan de regelmatige opvolging (minstens 1x per maand) van onze medewerkers. Bij deze opvolging wordt gekeken naar de ontwikkeling, ondersteuning en zorg voor continuïteit in de opdrachten. Alle medewerkers zijn in vast dienstverband.

Goed werkgeverschap betekent voor Bonache ook betrokkenheid met de klant: We bespreken de noden en behoeften van de klant in een persoonlijk onderhoud. Op die manier selecteren we de geschikte medewerker met kennis van zake. De opvolging gebeurt dan met alle betrokkenen op een zowel formele als informele manier.