Projectsourcing

Bonache neemt gespecialiseerde medewerkers in dienst en plaatst hen voor langdurige projecten bij bedrijven die nood hebben aan hun kennis en ervaring. Die bedrijven kunnen hen niet langdurig in dienst nemen of hebben de tijd noch ervaring om de juiste mensen te vinden.

De huidige arbeidsmarkt leent zich er niet toe om snel gespecialiseerde medewerkers aan te trekken voor tijdelijke projecten. Bonache stuurt, als projectsourcingspecialist, de correcte werkkracht voor de betreffende job.

De duur van een projectsourcing overeenkomst met de klant kan variëren van enkele maanden tot enkele jaren.

Bonache is een gespecialiseerd projectsourcingkantoor met voornamelijk opdrachten in aankoop, logistiek, industrie, technische en algemene administratie.

Bij Bonache streven we naar langdurige werkrelaties met onze medewerkers en onze klanten. Om die reden krijgen alle medewerkers van Bonache een contract van onbepaalde duur.

We hechten veel belang aan de regelmatige opvolging van onze medewerkers. Hier wordt gekeken naar de ontwikkeling, ondersteuning en zorg voor continuïteit in de opdrachten. Op die manier binden we de mensen aan ons bedrijf.

Bij verschillende klanten is de vraag naar ervaren medewerkers groot. Bonache gaat niet enkel op de markt op zoek naar ervaren kandidaten, maar zij zoeken binnen het eigen team naar medewerkers die verder opgeleid kunnen worden tot de vereiste functie.