Lidmaatschap

Bonache is lid van:

 • Federgon – Lid van Commissie Projectsourcing – www.federgon.be
  Federgon is de federatie van de private arbeidsmarktbemiddelaars en HR dienstverleners.
  Bonache is lid van de afdeling Projectsourcing.
  Na een audit door een extern organisme levert Federgon een Kwaliteitslabel af. Dit heet Certified Member. Dit geeft aan medewerkers en klanten het vertrouwen om samen te werken omdat ze de zekerheid hebben dat Bonache de regelgeving correct toepast.
 • VIB – Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek – www.bevib.be
  Vereniging voor Inkoop en Logistiek is een netwerkorganisatie van en voor professionals, verantwoordelijk voor inkoop, logistiek en supply chain management binnen bedrijven of overheidsorganisaties in België. De vereniging zorgt voor netwerking en informatie uitwisseling binnen deze vakgebieden. Zij organiseert opleidingen, seminars en workshops voor permanente vorming en actuele kennisoverdracht.
 • BEMAS – Belgian Maintenance Association – www.bemas.be
  Asset Management en onderhoud zijn van strategisch belang voor de competitiviteit en de duurzame werking van bedrijven en instellingen
  BEMAS heeft tot doel haar leden op weg te helpen naar een steeds beter beheer en onderhoud van fysieke activa.
 • VOKA – Kamer van Koophandel Antwerpen en Limburg – www.voka.be
  Voka – Kamer van Koophandel wil de interprofessionele, politiek neutrale en private bedrijvenorganisatie voor de regio Antwerpen-Waasland en Limburg zijn. Zij schrijft zich in binnen de missie van VOKA op Vlaams niveau. Zij verdedigt de belangen van de bedrijven uit haar regio, ontwikkelt een netwerk met ondernemingen als centraal element en biedt een efficiënte en marktconforme dienstverlening aan.
 • ie-net – Ingenieursvereniging vzw – www.ie-net.be
  ie-net staat voor de community van alle ingenieurs en technisch-geïnspireerde mensen. ie-net brengt niet alleen voor het eerst alle ingenieurs in Vlaanderen bijeen maar ook iedereen met een passie voor techniek en technologie.
 • Braboclub www.braboclub.be
  De Braboclub verenigt meer dan 250 Antwerpse haventechnici. Via talrijke netwerkevenementen, gericht op specifieke onderwerpen binnen hun vakgebied en met gerenommeerde sprekers, ontmoeten onze leden specialisten elkaar frequent.
  De leden zijn allen professioneel actief in en rond de haven van Antwerpen. Deze grote groep specialisten, elk op hun terrein, beseft dat onderlinge samenwerking en bundeling van krachten, zoveel meer vermag. Het is een forum waar zowel actuele onderwerpen rond de haven van Antwerpen als onderwerpen uit de economische actualiteit worden toegelicht
 • UNIZO – De unie van zelfstandige ondernemers – www.unizo.be
  Dé grootste ondernemersorganisatie voor zelfstandige ondernemers, KMO’s en vrije beroepen. Van starters tot KMO’s, ze kiezen er steeds voor om dicht bij de ondernemers te staan. Dit onderstrepen ze met hun regionale kantoren en de actieve betrokkenheid van hun ondernemers.