Wie zijn wij

Robine Martin

Operationeel verantwoordelijke & partner

“Mijn carrière startte in 2008 in de uitzendsector waar ik 3 jaar als uitzendconsulente werkte. In december 2010 stapte ik bij Bonache de wereld van Projectsourci...

Lees meer

“Mijn carrière startte in 2008 in de uitzendsector waar ik 3 jaar als uitzendconsulente werkte. In december 2010 stapte ik bij Bonache de wereld van Projectsourcing in.

Na 5 jaar te werken als projectverantwoordelijke zette ik in 2015 de stap om als aandeelhouder mijn schouders mee onder Bonache te zetten.
Sindsdien ben ik operationeel verantwoordelijke voor alles wat met onze mensen, op de projecten en bij de klanten gebeurt.
Ik ben nauw betrokken bij mijn projecten en alles wat hiermee te maken heeft: van de eerste kennismaking met een kandidaat tot de opvolging op de werf. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en klanten.

Ik geloof 100% in wat Bonache doet en waar we voor staan. Wat mij aantrekt in mijn functie zijn het persoonlijk contact met de medewerkers en klanten, een hele nauwe betrokkenheid en een hoge servicegerichtheid.
Ik heb het gevoel dat ik deel uitmaak van een team en dat we samen bergen kunnen verzetten.”

robine@bonache.be

Kim Vandeperre

Verantwoordelijke back office

“In 2011 zette ik mijn eerste stappen in de HR-wereld als uitzendconsulente. Sinds juli 2013 ben ik aan de slag bij Bonache. Ik startte als consulente werving & s...

Lees meer

“In 2011 zette ik mijn eerste stappen in de HR-wereld als uitzendconsulente. Sinds juli 2013 ben ik aan de slag bij Bonache. Ik startte als consulente werving & selectie. In deze functie stond ik in voor het searchen, selecteren en screenen van alle kandidaten.

Intussen ben ik verantwoordelijk voor al het administratieve gebeuren achter de schermen: facturatie, IT, allround administratie, bestellingen, ... kortom het manusje-van-alles.

Wat mij aantrekt binnen Bonache is de betrokkenheid en het samenhorigheidsgevoel. Je hebt het gevoel deel uit te maken van de Bonache-familie.”

kim@bonache.be

Xander Dries

Commercieel verantwoordelijke

"Mijn eerste stappen in de rekruteringswereld zette ik in 2016 als recruiter. Al snel voelde ik dat het sales gebeuren me meer boeide waardoor ik ook de switch ma...

Lees meer

"Mijn eerste stappen in de rekruteringswereld zette ik in 2016 als recruiter. Al snel voelde ik dat het sales gebeuren me meer boeide waardoor ik ook de switch maakte naar de sales-kant.
Deze taak neem ik ook op mij bij Bonache. Mensen overtuigen van het bedrijf waar je vol achter staat, vind ik het leukste wat er is. Hierbij verschillende mensen gelukkig maken maakt het nog vreugdevoller.
Ik maakte vol overtuiging de keuze voor Bonache door de betrokkenheid en het warme gevoel dat er is bij al de collega’s."

xander@bonache.be

Dirk Verbeeck

Zaakvoerder

"Na mijn opleiding als Industrieel Ingenieur ben ik in 1982 aan de slag gegaan in de industrie. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het tewerkstellen van personee...

Lees meer

"Na mijn opleiding als Industrieel Ingenieur ben ik in 1982 aan de slag gegaan in de industrie. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het tewerkstellen van personeel: gespecialiseerde techniekers, hoog gekwalificeerde ingenieurs, aankopers en technisch administratief bedienden.

Belangrijke waarden bepalen mijn loopbaan en mijn privé-leven: vertrouwen en respect.

Het samenwerken met mensen en het dagelijks bezig zijn met Bonache hoop ik nog lang met goesting te blijven doen.

Ook de manier waarop ik samen met mijn collega’s Bonache leid en onze groei zijn een weergave van ons beleid, nl. interesse in onze medewerkers en onze klanten.”

dirk@bonache.be

Lara Dirkx

Verantwoordelijke personeelsbeheer

"Na mijn bachelor opleiding kwam ik in 2016 terecht in de HR-wereld. Ik werkte 2 jaar als HR medewerker alvorens ik in mei 2018 bij Bonache startte. Bij Bonache b...

Lees meer

"Na mijn bachelor opleiding kwam ik in 2016 terecht in de HR-wereld.
Ik werkte 2 jaar als HR medewerker alvorens ik in mei 2018 bij Bonache startte.

Bij Bonache ben ik verantwoordelijke personeelsbeheer.
Een functie waarbij ik zowel in contact kan staan met de medewerkers, achterliggende procedures kan opmaken en de ruimte heb om me te verdiepen in de sociale wetgeving.

Binnen Bonache worden onder andere betrokkenheid en respect hoog in het vaandel gedragen.
Deze waarden stroken volledig met de mijne wat maakt dat ik me goed voel in het team en binnen deze functie."

lara@bonache.be

Tom Ravyts

Commercieel verantwoordelijke

"In 2015 ben ik begonnen als recruiter voor bediende- en kaderprofielen in de uitzendsector. Gaandeweg merkte ik dat het commerciële luik mij enorm lag. Zo ben ik...

Lees meer

"In 2015 ben ik begonnen als recruiter voor bediende- en kaderprofielen in de uitzendsector. Gaandeweg merkte ik dat het commerciële luik mij enorm lag. Zo ben ik sinds 2017 gestart als business development manager en - later - regiomanager in de technische project- en outsourcing. Ik leverde hoofdzakelijk bekwame en ervaren (elektro-)mekaniekers in de industrie, aangevuld met projecten binnen infra- en facility management.

Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij Bonache als commercieel verantwoordelijke voor regio Limburg, Kempen en Vlaams-Brabant. Als rasechte Limburger is mijn doel Bonache ook in deze regio 'top-of-mind' te maken!

Ik heb gekozen voor Bonache omdat de betrokkenheid van de consultants centraal staat. Daarnaast is er de uitgesproken warme en familiale sfeer bij het gehele Bonache-team. Dit maakt mij enorm gelukkig én gemotiveerd."

tom@bonache.be

Femke Lintelo

Operationeel verantwoordelijke & partner

"In 2007 kwam ik terecht in de wereld van de rekrutering. Eerst in de uitzendsector als consulente van technische profielen, later in de wereld van de projecten a...

Lees meer

"In 2007 kwam ik terecht in de wereld van de rekrutering. Eerst in de uitzendsector als consulente van technische profielen, later in de wereld van de projecten als HR- en operations officer.

Begin 2016 startte ik als projectverantwoordelijke en preventieadviseur binnen Bonache.
Een héél afwisselende en uitdagende job waar ik veel voldoening uithaal, vooral door het persoonlijke contact met onze medewerkers en klanten.

Alvorens een project start, ben ik betrokken bij de zoektocht naar de juiste projectmedewerker, voer ik begeleidende gesprekken bij klanten en evalueer en bespreek ik testresultaten.

Vanaf de opstart begeleiden we de projectmedewerker on site. Hierbij trachten we steeds een goede relatie op te bouwen met onze medewerkers, hun collega’s en de klanten.

Op regelmatige basis voer ik functionerings- en evaluatiegesprekken met de medewerker en de klant.
Op gebied van welzijn op het werk en veiligheid proberen we proactief te werken en onze medewerkers te betrekken in onze acties. We werken diverse thema’s uit via ons intern communicatiekanaal, alsook met een groepje positivo’s die op regelmatige basis samenkomen en acties uitwerken.

Het is dan ook met veel trots dan ik sinds 2019 als partner binnen Bonache mee aan de toekomst bouw. Hierbij kunnen we elke dag rekenen op een dynamisch en enthousiast team, dat klaar staat om de medewerkers en klanten met veel goesting verder te helpen.

Ik ben dan ook helemaal HAPPYTOBEBONACHE"

femke@bonache.be

Sara Van den Heuvel

Verantwoordelijke rekrutering

"Na 10 jaar gewerkt te hebben in de logistieke en maritieme sector als management assistant en sales & marketing verantwoordelijke, heb ik beslist om carrière swi...

Lees meer

"Na 10 jaar gewerkt te hebben in de logistieke en maritieme sector als management assistant en sales & marketing verantwoordelijke, heb ik beslist om carrière switch te maken. In 2018 heb ik mijn eerste stappen gezet in de boeiende en dynamische wereld van HR. Eerst als recruiter van technische profielen later als HR consulent voor de logistieke & maritieme sector. Dit was mijn beste beslissing ooit!

Als verantwoordelijke rekrutering bij Bonache, zorg ik er in de eerste plaats voor dat onze eigen werknemers aan de slag kunnen blijven in een lopend of nieuw project. Daarnaast ga ik actief opzoek naar nieuwe kandidaten voor zowel onze eigen vacatures als voor onze klanten. Ik streef er steeds naar om de juiste match te maken tussen zowel de kandidaat en de vacature of project als tussen de kandidaat en onze klant.

Bij Bonache voel ik mij betrokken en gerespecteerd. Je maakt deel uit van een hecht en professioneel team. Dat geeft mij de motivatie en het enthousiasme om er iedere dag voor de volle 100% tegen aan te gaan." #happytobebonache

sara@bonache.be