Nieuws

11januari
2017

Onderwijs en bedrijfsleven in dialoog, Bonache doet mee!

Vlajo Ondernemers voor de Klas

Bonache neemt opnieuw deel aan ‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’, het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen, georganiseerd door Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw (Vlajo), in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en projectpartners BNP Paribas Fortis, essenscia vlaanderen en JCI Vlaanderen.

Tijdens een interactieve sessie zal Dirk Verbeeck in H. Pius X-instituut (vest. Abdij) te Antwerpen en JOMA Secundair te Merksem vertellen over zijn ervaringen in ons bedrijf. Voor ons de ultieme kans om de werknemers van de toekomst beter te leren kennen en jongeren kunnen zich zo een accuraat beeld vormen van wat ondernemen en het bedrijfsleven juist inhoudt. Door onze deelname hopen we ondernemingszin bij jongeren te stimuleren en hen warm te maken om een eigen onderneming op te starten of het bedrijfsleven in te stappen.

Vlajo Ondernemers voor de Klas is een initiatief dat Bonache een warm hart toedraagt. We wensen Dirk alvast een inspirerende sessie toe!

Wenst u meer informatie over Vlajo Ondernemers voor de Klas, surf naar www.vlajo-ovk.be.

Archief