Nieuws

20september
2019

Herbeleef ons personeelsfeest 2019!

Dankzij onze medewerkers beleefden we weer een geweldig personeelsfeest! Op zondag 8 september verwelkomden we bijna 200 medewerkers en hun familie in ‘Lazy Jack’ aan het Kattendijkdok in Antwerpen.

Iedereen kon genieten van een heerlijke barbecue-maaltijd, om dan een gegidste wandeling te maken langs de street artop het Eilandje. De geïnteresseerden kregen ook een rondleiding van stadsgids Tanguy Ottomer langs het Red Star Line Museum, de Seefbierbrouwerij en het Kerkschip, drie parels van het Eilandje!

Daarnaast werden de medewerkers muzikaal verwend door een toffe band en ging een schilder live aan de slag om een meterslang schilderij te maken, geïnspireerd door Bonache. Bovendien mocht iedereen meeschilderen, wat een uniek resultaat opleverde!

Daarnaast arriveerde de wielerwedstrijd ‘Antwerp Port Epic‘ pardoes voor de deur, een lust voor het oog van de wielerliefhebbers. Je kon ook een boottripje maken met een elektrische sloep. Voor de kinderen was er nog een virtual reality-beleving, een silent disco en kinderanimatie met ballonnen en shmink.

Kortom, het werd een uiterst gezellige en gevarieerde namiddag voor iedereen die Bonache een warm hart toedraagt. Laat deze video zeker voor zich spreken!

Archief