Nieuws

11oktober
2020

Embrechts'en op ons online personeelsfeest!

Het Bonache personeelsfeest is elk jaar opnieuw een klepper, maar in 2020 waren de mogelijkheden beperkt. We kozen ervoor om het personeelsfeest een online leven te geven, en dat met twee toppers van muzikanten erbij!

Eerder organiseerden we al twee andere zogenaamde ‘e-peritieven’: avondlijke momenten waarbij we onze medewerkers verblijden met een stream van live muziek. De befaamde sopraan Astrid Stockman beet de spits af en ook onze eigenste ‘Robina Martina‘ stond al op het digitale podium.

Voor het derde Bonache e-peritief hadden we iets speciaals in petto! Niemand minder dan Tine & Pieter Embrechts entertainden onze Bonacho’s in hun eigen woonkamer! Er waren rond de vijftig mensen online plus hun families, want niemand wilde dit feestje missen. Bekijk hier ons verslagje en geniet mee:

Hopelijk kunnen we in de toekomst opnieuw ‘echte’ personeelsfeesten organiseren, maar dit was wel een prettig alternatief. En of het een geslaagde avond werd! Bedankt aan Tine & Pieter Embrechts en al onze Bonache-medewerkers!

Archief