Nieuws

10april
2017

Dirk Verbeeck als jurylid voor de Safe Maintenance Award Benelux 2017

Na een spannende competitie komt op woensdag 12 april 2017 de ontknoping: de presentaties van de genomineerden en uitverkiezing van de winnaar van de Safe Maintenance Award Benelux 2017.

De Safe Maintenance Award Benelux (SMAB) stimuleert veilig werken bij Onderhoudsafdelingen en Technische Dienstverleners. Om het veiligheidsbewustzijn te vergroten faciliteren wij de kennisuitwisseling op alle niveaus van de organisatie.

De Safe Maintenance Award Benelux wordt jaarlijks uitgereikt aan een onderhoudsafdeling en een technische dienstverlener (onderhoudscontractor, installatiebedrijf) die bewijst onderhoud op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren.

Naast bekende namen zoals Total, Cofely, Siemens, SPIE, Stork en Honeywell zijn er ook talloze kleinere bedrijven die met succes meedingen naar de Safe Maintenance Award Benelux. Deze bedrijven laten zien dat zij toonaangevend zijn op het gebied van veiligheid in hun sector.

De jury voor de Safe Maintenance Award bestaat uit acht deskundige en onafhankelijke professionals. De voornaamste taak van de jury bestaat uit het nomineren van de finalisten voor de twee award-categorieën en het uiteindelijk bepalen en bekendmaken van de winnaars.

Meer info of inschrijven kan via: http://safemaintenanceaward.com/

Archief