Nieuws

27september
2019

Bonache laat mensen groeien

Bij Bonache krijgen medewerkers de mogelijkheid om zich kandidaat te stellen voor een GROW-traject. GROW staat voor Goal, Reality, Options, Will of, in het Nederlands, Doel, Realiteit, Opties en Acties.

 

Het GROW traject biedt de mogelijkheid om tijdens een periode van drie maanden onze medewerkers op te leiden en te begeleiden naar een hoger niveau. Dit door zowel op soft- als hardskills in te zetten door middel van intensieve opleidingsdagen.

 

De hardskills-opleidingen worden specifiek aangepast aan de medewerker. De softskills-opleidingen worden steeds in groep gegeven.

 

Dit traject biedt doorgroeimogelijkheden voor de medewerkers en algemeen een interessante verruiming van de bestaande kennis. Er wordt telkens een groep van zes werknemers samengesteld die zich engageren om de uitdaging de volgende maanden aan te gaan. Gedurende die maanden worden er opleidingen voorzien die focussen op zowel zichzelf als op hun omgeving en team.

 

Tussendoor vinden er steeds drie intervisiemomenten plaats waar de tijd en ruimte is om te reflecteren op het reeds afgelegde traject en samen te kijken naar de komende periode. Het traject wordt begeleid door externe specialisten die de nodige expertise hebben om te zorgen dat de werknemers na het traject ook daadwerkelijk ‘GROWN’ zijn.

 

Het eerste GROW-traject werd deze zomer beëindigd, en op veel enthousiasme onthaald bij de deelnemers. Ondertussen zijn er al zes nieuwe Bonache-medewerkers gestart. We zijn benieuwd naar de resultaten!