Nieuws

20december
2018

Bonache.be bekroond tot beste B2B-website van 2018

ANTWERPEN – Vrijdag 29 november maakte FeWeb, de overkoepelende federatie voor digitale organisaties, tijdens haar jaarlijks congres de winnaars bekend van de Excellence Awards. De prestigieuze awards uitgereikt aan de technisch meest performante websites ontwikkeld in 2018. Naast vier.be en pizzahut.be, viel ook Bonache.be in de prijzen.

FeWeb nam 1 maand lang een 100-tal websites in de categorieën B2C, B2B, E-commerce en Non-Profit sites onder de loep. De jury hanteert objectieve criteria om de sites te beoordelen zoals snelheid, linkkwaliteit, user experience, accessibility, SEO, mobile- en gebruiksvriendelijkheid en juridische conformiteit.

In de categorie B2B sleepte Aroma Communicatie de eerste prijs in de wacht voor de ontwikkeling van www.bonache.be. Een eer die het Geelse marcombureau overigens niet enkel aan zichzelf houdt. “Het is net zo zeer de verdienste voor onze klant Bonache, die echt werk heeft gemaakt om tegemoet te komen aan de juridische vereisten van de nieuwe GDPR-wetgeving”, benadrukken Marieke Deckers en Roel Biesemans, zaakvoerders van Aroma Communicatie.

De erkenning doet ook Dirk Verbeeck, zaakvoerder van Bonache, de Antwerpse onderneming gespecialiseerd in Projectsourcing en Search & Selection veel plezier. “Het feit dat onze website voortaan de titel van beste B2B-website van 2018 draagt, bevestigt niet alleen de digitale expertise van Aroma, het onderstreept ook onze visie dat organisaties die bewust omgaan met de wederkerigheid tussen merk en beleving daar op lange termijn de vruchten van plukken.“

Archief