Nieuws

12augustus
2019

15 jaar Bonache!

Vandaag vieren we de 15de verjaardag van Bonache. Dit kristallen jubileum zetten we op 8 september nog eens extra in de verf op ons personeelsfeest.

We zijn fier op de stappen die Bonache heeft gezet in de afgelopen 15 jaar. We kenden een sterke groei, maar wisten ook in moeilijkere tijden stand te houden. Dit kon natuurlijk alleen maar door het harde werk en de steun van onze medewerkers. De Bonache-familie telt vandaag 124 medewerkers, die allemaal even belangrijk zijn voor de toekomst van ons bedrijf.

Op onze Facebook- en LinkedIn-pagina kunnen jullie enkele ‘throwbacks’ bekijken van de afgelopen 15 jaar. Ideaal voor de nostalgici! Al onze medewerkers mogen vandaag bovendien een leuke verrassing verwachten op hun werkplaats.

We willen graag nog eens iedereen bedanken die bijdraagt aan de vooruitgang van Bonache. Samen zullen we de komende jaren blijven ijveren om onze persoonlijke aanpak te blijven garanderen, zowel voor onze medewerkers als onze klanten met het oog op een gelukkige en goede samenwerking. We kijken er naar uit!

Om de toekomst van Bonache te verzekeren, hebben we belangrijke stappen ondernomen. Deze week kondigen we belangrijk nieuws aan. Stay tuned!